CONFORT SRL

CONFORT SRL

O seară plăcută și fericită în cercul familiei! Oare nu la asta visează orice om?

Deja de mai bine de 25 de ani, fabrica noastră își propune să transforme visele în realitate și să aducă confort și grijă în fiecare casă!

Cu siguranță ați simțit plăcerea de a sta așezat pe o canapea sau un fotoliu “Сonfort” …. Astăzi, mii de oameni cunosc și preferă mobilierul nostru! Canapelele superbe „Confort“ pot fi întîlnite în casele obișnuite din Drochia, Bălți, Briceni, Tiraspol, Edineț, Cahul, în București și Moscova! Sperăm, că mobila fabricii noastre nu va fi doar un element de decor în interiorul Dvs., ci va crea o odihnă confortabilă și plăcută, și, de asemenea, va oferi o mulțime de momente fericite și amintiri frumoase!

Poate fi oare mobilierul ieftin și calitativ?  Până de curând, răspunsul la această întrebare, desigur, ar fi fost unul negativ. Dar acum, spargem cu succes toate stereotipurile. Astăzi, datorită tehnologiilor avansate, proceselor de producție eficiente, cooperării directe cu cei mai importanți furnizori de materiale si accesorii, mobilierul fabricii de mobilă  “Сonfort” a devenit accesibil unei game largi de cumpărători!

În salonul “Сonfort”, veți găsi toată mobila, necesară pentru casă și birou.   Iar echipa noastră mare și prietenoasă, care cuprinde mai mult de 700 de profesioniști în domeniul, va realiza cele mai îndrăznețe idei ale Dvs.!